Jdi na obsah Jdi na menu

Letní celorepublikové semináře VU3V

24. 3. 2020

Dnes nám byla doručena informace od garanta celorepublikového projektu VU3V.

Informaci níže zveřejňujeme, a ačkoliv nás to velice mrzí, neboť jsme měli v plánu s našimi senior studenty v červnu vyrazit za moravskými kolegy do Frenštátu pod Radhoštěm, očekávali jsme takovou zprávu. Situace aktuálně skutečně neumožňuje zorganizovat takovýto typ akce. 

 Z dopisu pro tutory:

dovolujeme si Vás informovat, že vzhledem k současnému vývoji koronavirové epidemie rozhodlo vedení Provozně ekonomické fakulty ČZU v Praze o zrušení květnových a červnových Závěrečných seminářů a promocí. Pokud to situace dovolí, promoce za letní semestr 2019/2020 se budou pravděpodobně konat v náhradním termínu v průběhu podzimu 2020. Stanovení případného termínu promocí však závisí na celé řadě dalších faktorů, které v současné době nemůžeme vzhledem k neustále měnící se situaci odhadnout, proto Vás i studenty prosíme o trpělivost.

 

Z výše uvedeného důvodu tedy nebude od pondělí 30. března 2020 k dispozici formulář pro přihlášení/nahlášení neúčasti na Závěrečných seminářích a promocích. Vzhledem k uzavření fakulty na dobu neurčitou momentálně řešíme termín a způsob zaslání Pamětních listů a dalších dokumentů, vztahujících se k ukončení semestru. Jakmile budeme mít nějaké informace, dáme Vám bezodkladně vědět.

 

Omlouváme se za komplikace, které Vám toto rozhodnutí mohlo způsobit, velmi nás mrzí, že se na konci letního semestru poprvé neuvidíme, ale věříme, že i přes těžkosti toto nesnadné období všichni zvládneme a o to radostněji se setkáme později.

 

Připomínáme, že v případě jakýchkoli dotazů jsme Vám jako obvykle k dispozici na telefonu i emailu.

 

S přáním pevného zdraví

 

Váš Tým VU3V

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář